Misiune

MISIUNE


„Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” (Matei 28, 19-20). Pe acest cuvânt al Mântuitorului nostru Iisus Hristos se bazează și activitatea acestui radio on-line.

El nu suplinește Biserica și nimic din cele care vizează formarea omului duhovnicesc, ci încearcă să contribuie la aceasta. Toți cei implicați în activitatea lui vom fi recunoscători dacă cele ascultate vor îndemna pe ascultători să participe la Sfânta Liturghie și la celelalte slujbe bisericești, să se spovedească și să se împărtășească, să împlinească lucrările duhovnicești care apropie pe om de Dumnezeu: trăirea, cultivarea și mărturisirea dreptei credinței, smerita cugetare, rugăciunea, postul, milostenia sufletească și trupească, ca și a oricărui lucru bun.

Îi rugăm pe ascultători să ne ierte defecțiunile tehnice, cât și orice alte inconveniente care apar în activitatea desfășurată și să ne pomenească la rugăciune pentru ca Dumnezeu să ne ajute în această slujire.

TRANSMISIUNI
DE LA PUTNA
14-21 iunie

SÂMBĂTĂ, 19 IUNIE, ORA 19.00
Priveghere la praznicul Pogorârii Sfântului Duh

DUMINICĂ, 20 IUNIE, ORA 9.00
Sfânta Liturghie la praznicul Pogorârii Sfântului Duh

DUMINICĂ, 20 IUNIE, ORA 19.00
Priveghere la praznicul Sfintei Treimi

LUNI, 21 IUNIE, ORA 9.00
Sfânta Liturghie la praznicul Sfintei Treimi

LUNI, 21 IUNIE, ORA 19.00
Priveghere la pomenirea Sf. Ier. Grigorie Dascălul

LIVE
STREAMING