Misiune

MISIUNE


„Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” (Matei 28, 19-20). Pe acest cuvânt al Mântuitorului nostru Iisus Hristos se bazează și activitatea acestui radio on-line.

El nu suplinește Biserica și nimic din cele care vizează formarea omului duhovnicesc, ci încearcă să contribuie la aceasta. Toți cei implicați în activitatea lui vom fi recunoscători dacă cele ascultate vor îndemna pe ascultători să participe la Sfânta Liturghie și la celelalte slujbe bisericești, să se spovedească și să se împărtășească, să împlinească lucrările duhovnicești care apropie pe om de Dumnezeu: trăirea, cultivarea și mărturisirea dreptei credinței, smerita cugetare, rugăciunea, postul, milostenia sufletească și trupească, ca și a oricărui lucru bun.

Îi rugăm pe ascultători să ne ierte defecțiunile tehnice, cât și orice alte inconveniente care apar în activitatea desfășurată și să ne pomenească la rugăciune pentru ca Dumnezeu să ne ajute în această slujire.

TRANSMISIUNI
DE LA PUTNA
28 noiembrie - 6 decembrie

MARȚI, 29 NOIEMBRIE
19:00 – Priveghere la pomenirea Sf. Ap. Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României

MIERCURI, 30 NOIEMBRIE
9:00 – Sfânta Liturghie la pomenirea Sf. Ap. Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României

SÂMBĂTĂ, 3 DECEMBRIE
19:00 – Priveghere la Duminica a XXVII-a după Rusalii

DUMINICĂ, 4 DECEMBRIE
9:00 – Sfânta Liturghie în Duminica a XXVII-a după Rusalii
19:00 – Priveghere la pomenirea Sf. Cuv. Sava cel Sfințit

LUNI, 5 DECEMBRIE
19:00 – Priveghere la pomenirea Sf. Ier. Nicolae

MARȚI, 6 DECEMBRIE
9:00 – Sfânta Liturghie la pomenirea Sf. Ier. Nicolae
19:00 – Priveghere la pomenirea Sf. Mc. Filofteia de la Curtea de Argeș

LIVE
STREAMING