Misiune

MISIUNE


„Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” (Matei 28, 19-20). Pe acest cuvânt al Mântuitorului nostru Iisus Hristos se bazează și activitatea acestui radio on-line.

El nu suplinește Biserica și nimic din cele care vizează formarea omului duhovnicesc, ci încearcă să contribuie la aceasta. Toți cei implicați în activitatea lui vom fi recunoscători dacă cele ascultate vor îndemna pe ascultători să participe la Sfânta Liturghie și la celelalte slujbe bisericești, să se spovedească și să se împărtășească, să împlinească lucrările duhovnicești care apropie pe om de Dumnezeu: trăirea, cultivarea și mărturisirea dreptei credinței, smerita cugetare, rugăciunea, postul, milostenia sufletească și trupească, ca și a oricărui lucru bun.

Îi rugăm pe ascultători să ne ierte defecțiunile tehnice, cât și orice alte inconveniente care apar în activitatea desfășurată și să ne pomenească la rugăciune pentru ca Dumnezeu să ne ajute în această slujire.

TRANSMISIUNI
DE LA PUTNA
25 iunie - 2 iulie

MARȚI, 26 IUNIE, ORA 19.00
Priveghere la Acoperământul Maicii Domnului

JOI, 28 IUNIE, ORA 19.00
Priveghere la pomenirea Sf. Ap. Petru și Pavel

VINERI, 29 IUNIE, ORA 9.00
Sfânta Liturghie la pomenirea Sf. Ap. Petru și Pavel

SÂMBĂTĂ, 30 IUNIE, ORA 19.00
Priveghere la Duminica a V-a după Rusalii și la Sf. Ier. Leontie de la Rădăuți

DUMINICĂ, 1 IULIE, ORA 9.00
Sfânta Liturghie în Duminica a V-a după Rusalii și la Sf. Ier. Leontie de la Rădăuți

DUMINICĂ, 1 IULIE, ORA 18.00
Priveghere la pomenirea Sf. Voievod Ștefan cel Mare

LUNI, 2 IULIE, ORA 9.30
Sfânta Liturghie la pomenirea Sf. Voievod Ștefan cel Mare

LIVE
STREAMING


Google+